"פסקדו" מסעדת הדגים של ערן ז'נו, דור שלישי לדייגים אשדודים, נחשבת היום לאחת ממסעדות הדגים הטובות בארץ. שף יחי זינו, שמנצח עליה בגאון, עובד עם דגי ים בלבד, תוך שלושה עקרונות מנחים: טריות, פשטות וטעמים עזים. מנת הדגל שלו – כנף לוקוס מטוגנת – היא ההוכחה לכך שפחות זה יותר. זהירות, ממכר.
המסעדה האשדודית נבחרה למסעדה הטובה ביותר בארץ מחוץ לתל אביב. זו השנה ה-13 שהאירוע השנתי של עולם הקולינריה הישראלי – טקס חלוקת פרסי האוכל של Time Out מתקיים.
בטקס החגיגי, שהתקיים בהיכל התרבות בתל אביב בהנחיית איתי מאוטנר ובהשתתפות אנשי הקולינריה המובילים בארץ, חולקו פרסים ל-17 השפים והמסעדות הטובות והאהובות בתחום.
קרוב ל-370 אלף הצבעות הכריעו מיהם המנצחים הגדולים של התחרות השנתית