ממ"ק ראש העיר אשדוד למוסדות החרדים באשדוד:"להחזיק מזרקי אפיפן"

אמסלם: "אנשים אלרגיים למוצרים מסוימים צריכים לשאת עליהם מזרק אפיפן למקרה שייתקפו חלילה בהתקף אלרגיה ועל מנת לשמור על בריאותם, ובמקרה הנ"ל זריקה כזו אם היתה ניתנת לה מבעוד מועד יכולה היתה להציל את חייה"

שיתוף ב facebook
שיתוף בפייסבוק
שיתוף ב whatsapp
שיתוף בוואצאפ
שיתוף ב email
שיתוף במייל

כל מנהלי המוסדות באגף חינוך תורני באשדוד קיבלו הנחיה ממלא מקום ראש העיר, ויו"ר ש"ס אבי אמסלם לדאוג שיהיו במוסדות אלה מזרקי אפיפן. אמסלם: "יש חובת החזקת מזרק 'אפיפן' בתחומי המוסד לאחר שכולנו שמענו על הטרגדיה שהתרחשה בשבוע שעבר, עת צעירה אלרגית לחלב טעמה בטעות גלידה חלבית שהוגשה לה במסעדה וכתוצאה מכך לקתה בהתקף אלרגיה חמור שגרם למותה המיותר".


כידוע אנשים אלרגיים למוצרים מסוימים צריכים לשאת עליהם מזרק אפיפן למקרה שייתקפו חלילה בהתקף אלרגיה ועל מנת לשמור על בריאותם, ובמקרה הנ"ל זריקה כזו אם היתה ניתנת לה מבעוד מועד יכולה היתה להציל את חייה.
כיום מחייב משרד החינוך החזקת זריקת אפיפן במוסדות החינוך על מנת שניתן יהיה לטפל במקרי אלרגיה קשים במקרה הצורך – והדבר המתבקש שכך יהיה גם במוסדות החינוך שתחת פיקוח האגף לחינוך תורני בעיריית אשדוד.
אמסלם: "על כן, החלטתי יחד עם הממונה על אגף חינוך תורני חבר מועצת העיר הרב חיים אמסילי ומנהל האגף הרב רפאל עמר להנחות את כל מוסדות החינוך שתחת אחריותנו להחזיק בתחומי המוסד זריקת אפיפן מצילת חיים"

כבר הורדתם את האפליקציה של אשדוד10?

הורדה לאנדרואיד:

הורדה לאייפון:

דילוג לתוכן