שני מצילים מאשדוד הצילו מטביעה שלושה ילדים, בישיבת מועצה הודה להם ראש העיר

שניים מהמצילים המקצועיים אסף רימון וגיא ניאזוב, זיהו בסוף המשמרת שלהם בתחנת 'מי עמי' שלושה ילדים שהחלו לטבוע על גבול 'הבור' המסוכן באזור שפך הנחל

ראש העיר ד״ר לסרי ומנכ״ל העירייה אילן בן עדי מודים למצילים אסף רימון וגיא ניאזוב.
שיתוף בפייסבוק
שיתוף בוואצאפ
שיתוף במייל

אסף וגיא רצו לכיוון הילדים, משו את שלושתם מהמים. אחד מהם, בן 5, כבר איבד הכרה, אך התאושש מיד עם הוצאתו מהמים, ואחרי לילה של השגחה בבית החולים ׳אסותא׳, הוא שב בריא ושלם לחיק משפחתו האוהבת.

ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי זימן את השניים לישיבת מועצה להודות להם. "בזכות התגובה המהירה, התושייה, המסירות והמקצועיות האדירה של שני המצילים הגיבורים שלנו, ניצלו חייהם היקרים של שלושה ילדים" אמר לסרי. "שמחתי להזמין את אסף וגיא הערב לישיבת מועצת העיר האחרונה של הקדנציה הזו, לסיים אותה במחווה של הכרת הטוב, ולהודות להם בשם כולנו על מסירותם המקצועית".

עוד הוסיף לסרי: "ולכם, תושבות ותושבים יקרים, אני קורא לשמור על עצמכם ובמיוחד על הילדים, לפעול לפי כללי הבטיחות, ולהקשיב להוראות המצילים בים".

Subscribe
Notify of
guest
0 תגובות
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
הצטרפו לקבוצת הוואצאפ של אשדוד 10:
כבר הורדתם את האפליקציה של אשדוד10?

הורדה לאנדרואיד:

[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
דילוג לתוכן