מחלקת התפזורת, האחראית על פריקה וטעינה של חומרי גלם חיוניים לתעשייה ולחקלאות, מציגה בשלוש השנים האחרונות מגמת צמיחה עקבית, שהגיעה כעת לשיא חדש. בנמל מציינים כי ההישגים משקפים את עבודתם המקצועית של עובדי המחלקה, לצד שיתוף פעולה בין כלל הגורמים ומחויבות מתמשכת לייעול התפעול.
יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד, שאול שניידר, אמר כי "חציית רף 4 מיליון הטון, לראשונה מאז הקמת המתקן בשנות ה-60, היא עדות לחוסן האסטרטגי של החברה ולתפקיד המפתח שלה כעורק חיים מרכזי לכלכלה ולתעשייה. השיאים הללו הם תוצאה של השקעה בתשתיות, חשיבה ארוכת טווח ומיצוב המתקן בחזית המצוינות התפעולית. נמשיך לתמוך במנועי הצמיחה של המחלקה כדי להבטיח הובלה בשוק גם בשנים הבאות."
מנכ"ל נמל אשדוד, ניסן לוי, בירך על ההישג ואמר: "אנו גאים בהישג המרשים של מחלקת התפזורת, המשקף את המקצועיות, המחויבות והעשייה היומיומית של עובדי המחלקה. אני מבקש להודות למנהלי המחלקה, שהובילו את הפעילות במקצועיות, בתכנון ובשיתוף פעולה מצוין, שאפשרו להגיע לשיאים חסרי תקדים. תודה גם לוועד העובדים של המחלקה על שיתוף הפעולה והתמיכה שסייעו להצלחתה."
בנמל אשדוד מעריכים כי המשך ההשקעה בתשתיות, בטכנולוגיה ובשיפור תהליכי העבודה יאפשר למחלקת התפזורת להמשיך ולהגדיל את היקפי הפעילות גם בשנים הקרובות, תוך חיזוק מעמדו של הנמל כאחד ממנועי הצמיחה המרכזיים של המשק הישראלי.






אם לא היו סוגרים את נמל אילת הם לא היו מגיעים לזה אז תודה לחוטים