רינת בר משיקה שיר חדש אחרי הפרידה: "זה רק הולך ומסתבך"

כשבועיים לאחר שנחשף כי הזמרת האשדודית רינת בר ובעלה אורון אפריאט מתגרשים לאחר 16 שנות נישואים, משחררת בר שיר חדש בשם "תסריטים" – יצירה אישית שנוגעת ישירות בפרידה המתוקשרת. את השיר כתבה והלחינה יחד עם אבי אוחיון ומתן דרור.

שיתוף בפייסבוק
שיתוף בוואצאפ
שיתוף במייל

השיר עוסק בכאב ובסערת הרגשות שלאחר סיום הקשר. בין השורות ניתן למצוא תיאורים חדים של האכזבה והמשברים, לצד ביקורת על מערכת היחסים: "בנית לי מגדל קלפים, בלהרוס היינו אלופים".

מקורבים לבר סיפרו כי בשנה וחצי האחרונות התמודדה עם מערכת יחסים מורכבת וקשה, נלחמה על הבית והמשפחה אך שילמה מחיר נפשי כבד. לאחר תקופה של התלבטויות החליטה לשים קץ לנישואים, אך המשיכה ליצור ולהופיע גם בתקופות הקשות ביותר.

בחודש שעבר עוררה בר סערה לאחר שהופיעה בהיכל מנורה במהלך "תשעת הימים" – תקופה בה המסורת היהודית ממליצה למעט בשמחה. למרות ביקורת מצד חלק מהמעריצים, היא הבהירה כי קיבלה היתר מבית הדין הרבני, וההופעה התקיימה כסדרה.

"תסריטים" מסמן עבור בר פתיחה של פרק חדש בקריירה ובחיים האישיים, כשהמסר המרכזי ברור – הכאב עדיין שם, אבל היצירה נמשכת.

Subscribe
Notify of
guest
0 תגובות
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
הצטרפו לקבוצת הוואצאפ של אשדוד 10:
כבר הורדתם את האפליקציה של אשדוד10?

הורדה לאנדרואיד:

[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
דילוג לתוכן