ראש העיר אשדוד על נפילת בן העיר שנפל בעזה:"אשדוד כולה אבלה ומשתתפת בצער המשפחה, ומחבקת אותה אל ליבה"

רטש העיר אשדוד ד"ר יחיאל לסרי:"אשדוד אבלה על נפילת בן העיר בקרב היום ברצועת עזה -סמל אליאב אסטיוקר ז”ל הי״ד, לוחם חטיבת הנח”ל, גדוד 931."

שיתוף בפייסבוק
שיתוף בוואצאפ
שיתוף במייל

אליאב, היה תלמיד שקט ומצטיין, חדור מטרה, חברותי מאוד, ברוך כישרונות ובעל חוש הומור מיוחד. הוא למד במגמת תקשוב בבית הספר “אמית י’” באשדוד. כבר בכיתה י”ב כולם ידעו שאליאב מכוון גבוה לקראת גיוסו לצה”ל, מתוך רצון עמוק לתרום למען המדינה ולהיות חלק משמעותי במאבק על הבית.

לפני כשנה, במהלך מלחמת “חרבות ברזל”, התגייס אליאב לחטיבת הנח”ל ושירת בגאווה בתפקיד נגביסט בגדוד 931. הוא היה ציוני בלב ובנשמה, וראה בתפקידו שליחות אמיתית ומלאת משמעות.

מאז פרצה המלחמה, איבדה העיר אשדוד 49 גברים ונשים יקרים. הלב נשבר בכל פעם מחדש מול הבשורות הקשות, והכאב הוא אינסופי.

אליאב נפל בקרב הירואי תוך כדי פעולה אמיצה עם חבריו בלחימה עיקשת מול קיני הטרור ברצועת עזה.

אני שולח תנחומים מעומק הלב לבני המשפחה היקרים: ההורים יעקב וליאת, האחיות והאחים אורטל, אלינור, שני, אוריאל, רפאל ומיכאל.
לחבריו, ולכל מי שהכיר ואהב אותו.

אשדוד כולה אבלה ומשתתפת בצער המשפחה, ומחבקת אותה אל ליבה. עיריית אשדוד תלווה את המשפחה ברגעים הקשים הללו ותעמיד לרשותה כל סיוע נדרש.

יהי זכרו ברוך.

Subscribe
Notify of
guest
0 תגובות
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
הצטרפו לקבוצת הוואצאפ של אשדוד 10:
כבר הורדתם את האפליקציה של אשדוד10?

הורדה לאנדרואיד:

[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
דילוג לתוכן