בעקבות השביתה הצפויה של גננות ברחבי הארץ הבוקר (ראשון), הביע ראש עיריית אשדוד, ד"ר יחיאל לסרי, את תמיכתו המלאה במאבק הגננות וביושבת ראש הסתדרות המורים, יפה בן דוד. לדבריו, מדובר במחאה מוצדקת נגד "הפחתה בלתי מתקבלת על הדעת בשכרן של נשים שפועלות באהבה ומסירות לאורך כל השנה".
"הגננות שלנו דואגות לילדינו כאילו היו שלהן – בשגרה, בחירום, וללא גבול", כתב לסרי בהצהרה רשמית. "לא ייתכן שבמקום לתגמל – יקצצו. לא זה המסר שאנחנו רוצים להעביר לילדינו. מדובר בפגיעה קשה ולא מוסרית, ואנחנו אומרים – די."
ראש העיר התייחס גם לקושי שעמו מתמודדים ההורים: "אני רואה את חוסר הוודאות ואת הפגיעה בחיי היומיום. במקביל לתמיכה בצוותי החינוך, אנו עושים בעירייה כל מאמץ להיערך, לסייע ולצמצם את הפגיעה ככל שניתן".
לסרי סיכם במסר של סולידריות: "יחד, מתוך אחריות הדדית וכבוד למי שמחנכות את הדור הבא – נעבור גם את זה."
היום, לפי הודעת הסתדרות המורים, הלימודים בגני הילדים בכל רחבי הארץ יחלו רק בשעה 11:00.
שתלכנה להייטק
מאליו כל מערכת החינוך קלוקלת מהשורש
מאיפה אתה כותב ✍️ יא נהנתן אחד ?
מארה״ב שאתה חוגג ומבלה ע״ח הציבור ?