סיפורים מהמטבח

מטעמים מהמטבח של אמא במתנ״ס ׳בית לברון׳. צילום: דודו בן זינו
שיתוף בפייסבוק
שיתוף בוואצאפ
שיתוף במייל

בקונדיטוריה הקהילתית של מרכז קהילתי "בית לברון התאספו עשרת המופלאות, הלא הן: ארלט, עליזה, אנט, ריקי, מננה, מיכל, אליזבט, רחל ורינה כדי ללמוד מג'נט אסידן, חברתן לקבוצה כיצד להכין ספינג' הלא הן הן סופגניות מרוקאיות מטוגנות, בצורת טבעות שאת הבצק שלהן מכינים בידיים. במסגרת המיזם תלמד כל אחת מהקבוצה את חברותיה כיצד להכין מתכון מבית אמא ובסיום התהליך יוזמן הציבור הרחב לסדנאות כדי ללמוד וכך לשמר מתכונים יקרי ערך‫.

לדבריו של משה אלחרר, מנהלו של מרכז קהילתי בית לברון  המיזם הוא ביטוי לדיאלוג בתוך הקהילה באמצעות שותפות המבוססת על מגוון אנושי ומעודדת קבלה, נדיבות וסובלנות‫. הקונדיטוריה הקהילתית פועלת במרכז קהילתי "בית לברון" כחלק ממיזם "באים בטוב" שאותה מרכזת באשדוד רינה מסיקה המפעילה כ-180 מתנדבים. התוכנית מבוססת על תפיסת התנדבות שבמרכזה מתנדבים מפעילים מתנדבים, לטובת משימה מקומית משמעותית‫.

הצטרפו לקבוצת הוואצאפ של אשדוד 10:
כבר הורדתם את האפליקציה של אשדוד10?

הורדה לאנדרואיד:

[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
דילוג לתוכן