נעצרו שני חשודים בהנחת מטען חבלה בבניין רב קומות באשדוד על רקע דמי חסות

במסגרת המאבק של מחוז הדרום נגד עבירות הסחיטת דמי חסות ואיומים התנהלה חקירה סמויה ביחידה המרכזית של מרחב לכיש בעקבות אירוע של הנחת מטען חבלה בתאריך 06.08.23 בבניין רב קומות ברחוב אקסודוס בעיר אשדוד. החקירה הסמויה הובילה לשני חשודים במעשה.

שיתוף בפייסבוק
שיתוף בוואצאפ
שיתוף במייל

החקירה בימ״ר לכיש הפכה היום לגלויה בעת שפשטו בלשי היחידה יחד עם לוחמי יס״מ לכיש ושוטרי אח״מ של מרחב לכיש והמחוז הדרומי על שני מוקדים ברחובות האחד מהם הוא מתחם של משפחת פשע בעיר.

השוטרים עצרו חשוד אחד שהיה בתוך המתחם וחשוד שני בביתו ברחובות. שני החשודים, בשנות ה-30 לחייהם הועברו לחקירה בימ״ר לכיש. מחר יובאו החשודים בפני בית המשפט השלום באשקלון בבקשה להאריך את מעצרם.

פעילות זו מצטרפת למגוון פעילויות של היחידה המרכזית של מרחב לכיש ושאר יחידות מחוז הדרום נגד ארגוני הפשיעה. במסגרת הפעילויות מופעלים כלל מאמצי המודיעין והחקירה תוך שילוב יכולות מתקדמות, זאת בכדי לרדוף ולעצור את אותם העבריינים ולתת ביטחון לאזרחים הנורמטיביים.

Subscribe
Notify of
guest
0 תגובות
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
הצטרפו לקבוצת הוואצאפ של אשדוד 10:
כבר הורדתם את האפליקציה של אשדוד10?

הורדה לאנדרואיד:

[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
דילוג לתוכן