מנכ"ל משרד התחבורה והבטיחות בדרכים, משה בן זקן פתח את שנת הלימודים עם תלמידי בית ספר "שחקים" באשדוד. יחד עם המנכ"ל, נכחו גם יו"ר הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים, ניצב בדימוס יורם הלוי ומנכ"ל הרלב"ד, יעקב זכריה.
מנכ"ל משרד התחבורה, משה בן זקן: "זהו בוקר קשה מאד עם בשורות קשות. ליבנו עם משפחות החטופים ועם משפחות ההרוגים בפיגוע הקשה. ה-1 בספטמבר הוא תמיד יום מרגש לנו כהורים וכמובן לילדים, והפעם הוא בצל המלחמה שנכפתה עלינו. אנו שמים את נושא הבטיחות בדרכים בראש סדר העדיפויות שלנו ומטרתנו לדאוג להגעתם של הילדים ולחזרתם הביתה בביטחה. במסגרת זאת, אנו דואגים להגביר את המודעות בקרב הילדים שחוצים במעברי החציה בדרך לבית הספר שיעשו זאת בזהירות, ובקרב בני הנוער הנוסעים בקורקינט ואופניים על חובת חבישת קסדה למען שמירת חייהם וחיי הסובבים אותם".
המנכ"ל שוחח עם ילדי הכיתות על חשיבות הבטיחות והזהירות בדרכים, שאל שאלות והיה שבע רצון לשמוע את תשובותיהם של הילדים בנושא. בנוסף, המנכ"ל הביע את הערכתו לצוות בית הספר שפועלים לאורך השנה בהעלאת המודעות והחינוך לזהירות בדרכים.
"אני מאחל לכל התלמידים שנת לימודים פורייה ומוצלחת. שנה בטוחה וזהירה, שנה טובה ומוצלחת, מי ייתן החטופים שלנו יחזרו לשלום, להצלחת שלום חיילנו ולמדינתנו", הוסיף המנכ"ל.