בסוף השבוע האחרון הפכו רחובות אשדוד למוקד של אירועים פליליים חמורים. האירוע הראשון התרחש בליל שבת, כאשר התקבל דיווח על ירי ברחוב ציזלינג בעיר. כתוצאה מהירי, נגרם נזק למספר כלי רכב חונים, והחשוד במעשה נמלט מהמקום. חוקרי המשטרה הגיעו לזירה והחלו באיסוף ראיות וממצאים על מנת להתחקות אחר זהות החשוד. הרקע לאירוע, על פי דוברות המשטרה, הוא פלילי.
במקביל לאירוע הירי, המשטרה פתחה בחקירת קטטה אלימה שאירעה בסמוך לבית עסק ברחוב האורגים בעיר. מהקטטה פונה גבר במצב קשה לבית החולים. כוחות משטרה שהוזעקו למקום הצליחו לאתר ולעצור שני חשודים, תושבי ראשון לציון, החשודים בתקיפה האלימה. השניים יובאו מחר לבית משפט השלום לדיון בעניינם.
מהחקירה הראשונית עולה כי הרקע לתקיפה הוא ויכוח שפרץ בין הצדדים. האירועים האלה, המהווים חלק ממגמה מדאיגה של עלייה בפשיעה באשדוד, מעלים את רמת המתח בקרב התושבים ומאתגרים את כוחות המשטרה במאמציהם לשמור על הסדר והביטחון בעיר.
גורמי משטרה מדגישים כי הם ימשיכו לפעול במלוא המרץ כדי להיאבק בתופעות האלימות ולהשיב את השקט לרחובות אשדוד.





