מכבי עירוני אשדוד מוסיפה להרשים בליגה א' כשרשמה ביום שישי האחרון ניצחון משכנע 0:3 על בני רגב לוד. הקבוצה השלימה רצף מרשים של שמונה משחקים ללא הפסד, הכולל שישה ניצחונות ושתי תוצאות תיקו.
במשחק עצמו, הגיע השער הראשון בדקה ה-55 כששי מושל מסר לדניאל שוורצבוים, שבעיטתו פגעה באחמד מצרי ומצאה את הרשת. ניראל מחפוד, שהפגין יכולת טובה, הכפיל את היתרון בדקה ה-70, והבלם איליי איבגי חתם את הערב המוצלח עם שער שלישי בדקה ה-80 מבישול נוסף של שי מושל. במחזור הבא תנסה אשדוד להמשיך את המומנטום החיובי מול העולה החדשה, הפועל אזור.
א.ס אדומים: שוב שבר מנטלי
בצד השני של העיר, א.ס אדומים אשדוד ספגה מהפך כואב בביתה מול הפועל הרצליה. רום אליגון העלה את המארחים ביתרון בדקה ה-18 עם שערו החמישי העונה, אך אביאל בן חמוד הפך את הקערה על פיה עם צמד שערים (51', 58') והעניק לקבוצתו ניצחון 2:1.
זהו ההפסד השני ברציפות לאדומים, שממשיכים להציג חוסר יציבות ונמצאים במקום התשיעי בטבלה, ותארח למשחק בית קשה את מכבי יבנה מהמקום השני. מכבי עירוני אשדוד, לעומת זאת, מתבססת במקום החמישי ונראית בכושר מצוין, היא תצא למשחק חוץ במגרש הקשה של אזור.