מיזם "מחשב לכל ילד" של מישל ביטון: עשרות מחשבים נתרמו על ידי שוש נחמיאס– וגן חינוך מיוחד קיבל מחשב וטלוויזיה חדשים

מיזם החסד שמוביל מישל ביטון בנמל אשדוד, "מחשב לכל ילד", ממשיך לצבור תאוצה – והפעם עם תרומה מרגשת במיוחד. שוש נחמיאס, יזמת נדבנית ושותפה קבועה למיזם, תרמה כ־50 מחשבים חדשים שישמשו ילדים ומשפחות הזקוקים לציוד מחשוב בסיסי.

שיתוף בפייסבוק
שיתוף בוואצאפ
שיתוף במייל

במיזם מספרים כי כבר הפסיקו לספור את כמות המחשבים שחולקו בעיר ומחוצה לה. לצד התמיכה במשפחות, המיזם מרחיב את פעילותו גם למוסדות חינוך בעיר.לאחרונה קיבל גם גן תקשורת באשדוד מחשב חדש וטלוויזיה כחלק מהתרומה של עובדי נמל אשדוד, ובגן שלחו מכתב תודה מרגש:

"בשם צוות הגן והילדים אנו מבקשים להביע את תודתנו על התרומה הנדיבה. הציוד יסייע לנו להעשיר את הסביבה הלימודית ולקדם את הילדים בצורה משמעותית."

במיזם מזמינים את הציבור להמשיך ולתרום מחשבים, חלקי מחשב וציוד נלווה – וכן לפנות במידה ויש צורך בקבלת מחשב. ביטון מוסיף כי גם עובדי הנמל עצמם נהנו מהתמיכה: "רכשנו עבורם טלוויזיה כמתנת הוקרה על שיתוף הפעולה והלב הרחב."

מיזם "מחשב לכל ילד" של עובדי נמל אשדוד ממשיך להוכיח כיצד התגייסות קהילתית יכולה לחולל שינוי אמיתי בחיי משפחות וילדים בעיר.

Subscribe
Notify of
guest
0 תגובות
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
הצטרפו לקבוצת הוואצאפ של אשדוד 10:
כבר הורדתם את האפליקציה של אשדוד10?

הורדה לאנדרואיד:

[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
דילוג לתוכן