מחזקים את שיתוף הפעולה האקדמי: סיור סגל החוג לאחיות (סיעוד) של המכללה האקדמית אשקלון באסותא

במסגרת שיתוף הפעולה הנרקם בימים אלה סטודנטים וסטודנטיות לסיעוד יעברו הכשרה מתקדמת, שתשלב סימולציות רפואיות, התנסות קלינית בסביבה המדמה את אתגרי העבודה בבתי חולים ומרכזים רפואיים מתקדמים – באסותא

צילום: אלבום פרטי
שיתוף בפייסבוק
שיתוף בוואצאפ
שיתוף במייל


התוכנית תאפשר לאחיות ולאחים העתידיים לפתח מיומנויות קריטיות, לשפר את יכולות קבלת ההחלטות ולהתנסות בעבודת צוות בסביבה רפואית מבוקרת. מטרת המיזם היא לקדם שיתופי פעולה ומחקר, ולהבטיח כי הבוגרים יגיעו לשטח כשהם מוכנים להתמודד עם האתגרים הקליניים של עולם הרפואה והבריאות המודרני.
בנוסף, אחים ואחיות מאסותא יוכלו להתנסות במרכז הסימולציות המתקדם שמוקם בימים אלה במכללה האקדמית אשקלון.

ד"ר אלזה לבון, ראש אגף אחיות, אסותא מרכזים רפואיים: "הכשרת דור העתיד של צוותי הסיעוד היא משימה לאומית. שיתוף הפעולה עם המכללה האקדמית אשקלון יאפשר לסטודנטים לרכוש ניסיון מעשי ולקבל הכשרה ברמה הגבוהה ביותר".

פרופ איליה קגן, ראש החוג לאחיות (סיעוד) במכללה האקדמית אשקלון: "אנו רואים ערך מיוחד בשיתוף פעולה עם אסותא מרכזים רפואיים במישור האקדמי, בהוראה ובהכשרתם של הסטודנטים בחוג, יחד עם פיתוח וקידום מיומנויות של אחיות ואחים, שעובדים ליד מיטת החולה ברשת אסותא בפריסה הארצית".

Subscribe
Notify of
guest
0 תגובות
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
הצטרפו לקבוצת הוואצאפ של אשדוד 10:
כבר הורדתם את האפליקציה של אשדוד10?

הורדה לאנדרואיד:

[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
דילוג לתוכן