מהבית לשטח: מנכ"ל משרד התחבורה משה בן זקן פתח את שנת הלימודים עם ילדיו – והמשיך לסיור בטיחות במוסדות החינוך

מנכ"ל משרד התחבורה, משה בן זקן, פתח הבוקר את שנת הלימודים החדשה כאבא, כשליווה את ילדיו למוסדות החינוך. מיד לאחר מכן החליף כובע ויצא לסיור מקצועי במוסדות החינוך, במטרה לבחון מקרוב את הסדרי הבטיחות וההיערכות התחבורתית עם פתיחת השנה.

שיתוף בפייסבוק
שיתוף בוואצאפ
שיתוף במייל

בין ישיבות, פרויקטים לאומיים ותוכניות תחבורה, גם מנכ"ל משרד התחבורה משה בן זקן עצר הבוקר (שלישי), 1 בספטמבר, את סדר היום המקצועי לטובת אחד הרגעים המרגשים עבור כל הורה – פתיחת שנת הלימודים. בן זקן ליווה את ילדיו בדרכם ליום הראשון: אליה בן זקן, שעלה לכיתה ז' בישיבת אמי"ת יגל; רוי בן זקן, שעלה לכיתה ו' בבית הספר שחקים; וגיא בן זקן, שעלה לכיתה ה' בשחקים.

אלא שמיד לאחר הרגע המשפחתי חזר בן זקן לתפקידו כמנכ"ל משרד התחבורה ויצא לסיור בין מוסדות חינוך, במטרה לעקוב מקרוב אחר הסדרי הבטיחות בדרכים וההיערכות התחבורתית לפתיחת שנת הלימודים.

במהלך הסיור ביקש בן זקן לבחון את סביבת מוסדות החינוך ולוודא כי התלמידים יכולים להגיע לבתי הספר ולשוב מהם בבטחה, בשעה שבה מאות אלפי תלמידים והורים חוזרים לשגרת הנסיעות של שנת הלימודים.

בן זקן איחל לתלמידים: "שנת לימודים פורייה, בטוחה ומוצלחת לכל תלמידי ישראל".

Subscribe
Notify of
guest
0 תגובות
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
הצטרפו לקבוצת הוואצאפ של אשדוד 10:
כבר הורדתם את האפליקציה של אשדוד10?

הורדה לאנדרואיד:

[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
דילוג לתוכן