שלושים וחמישה ילדים מחטיבות הביניים באשדוד, שלא הוזמנו למדורות כיתתיות, נענו להזמנתו של אלמוג, תלמיד כיתה ח' במקיף ח' והגיעו למדורה שיזם והקים. באו גם ילדים בגילים אחרים והורים, והגיעה גם המחנכת של אלמוג, אירנה בזנר, עם ילדיה הקטנים.
זו השנה השנייה, שאלמוג מדליק את המדורה החברתית הזו ברובע י"ג. הרעיון התגבש אצלו בשנה שעברה דווקא כשהוא עצמו הוזמן למדורה של חמישה חברים, וגילה להפתעתו ששאר תלמידי הכיתה לא הוזמנו למדורות דומות. לכן הוא החליט לעשות מעשה, בתמיכתה של אימו שרון שג,. ולמדורה שהקים בשנה שעברה הגיעו חמישים תלמידים מהשכבה, שכלל לא הוזמנו למדורות.
השנה הוא הרחיב את המיזם, גם הפעם בתמיכת אימו, והפיץ את ההזמנה למדורה, לכל תלמידי חטיבות הביניים באשדוד. זאת בסיוען של שרי ציוני-מפקחת מנהל חברה ונוער במשרד החינוך, וגל מזל שאלתיאל-ראש תחום ילדים ונוער בעירייה.
זה היה כמעט כמו מבצע צבאי אליו נרתמו גם מתנדבים ותורמים נוספים: הפיץ ויראלית את המיזם ברשת ה"טיק-טוקר" דני בולר וההרשמה למדורה היתה באמצעות ווטסאפ מיוחד לנושא, שפתח אלמוג. את הקרשים, שהילדים היו אחראים להזינם למדורה, תרמו "זפרו דפנות" ו"לוגיסטים אשדוד". התפריט היה עשיר וסודר על השולחנות מכוסי המפות, שהוצבו על הדשא שמול החולות, עליהם הוקמה המדורה הגדולה. הוא כלל את הפיצות שתרמו "פיצה צ'יז" וקאסה דל פאפא", את מגש הפירות ואת תפוחי האדמה שתרם "ברכת רפאל" ואת הקינוחים המתוקים שתרמו יוסי בן אליהו והבת שלו, לינוי, שגם עזרו בהקמה, וכללו בין היתר מרשמלו על שיפודים. דיירת מבניין קרוב אפשרה ליוסי מ"המתוקים", לחבר לשקע חשמל בדירתה את המכונה שמייצרת "שערות סבתא". הושמעה מוזיקה מה"יוטיוב" והיתה אווירה נעימה וחגיגית. המאחרים בנשף נותרו ליד המדורה, שנדלקה בשעה 18:00, עד חצות. אלמוג כבר מתכנן את המיזמים הבאים: בהם מדורה בכל רובע או מדורה משותפת לשני רובעים, "כי יש ילדים שהיה קשה להם להגיע לרובע י"ג ולא באו", בסוכות סוכה חברתית "שתארח תלמידים על פי תוכנית" ועוד ועוד. יש למה לצפות מהנער הצנוע, המדהים והאציל הזה, שבהחלט ראוי לכל שבח.