מבצר הי"א מחכה למכבי

לקראת המפגש המסקרן מול האלופה ביום ראשון (20:00), במועדון ספורט אשדוד החליטו על צעד תקדימי: המכירה לא תיפתח לקהל הרחב כדי להבטיח רוב מקומי ביציעים  • המועדון בהודעה חריפה: "יוג'ין אנסה נשאר באשדוד"

יגיעו בהמוניהם. אוהדי הקבוצה רוכשים כרטיסים למשחק במהלך השבוע.
שיתוף בפייסבוק
שיתוף בוואצאפ
שיתוף במייל

דריכות שיא במ.ס. אשדוד לקראת חזרתה של ליגת העל לפעילות. ביום ראשון הקרוב (20:00) תארח הקבוצה את האלופה, מכבי תל אביב, באצטדיון הי"א, כאשר במועדון הגדירו את המשחק כציון דרך משמעותי להמשך העונה. מעבר להכנות המקצועיות, הנהלת הקבוצה קיבלה החלטה אסטרטגית הנוגעת לאופי היציעים, במטרה למנוע את המראות המוכרים משנים עברו בהם קהל היריבה שלט באצטדיון.

היעד: יתרון ביתיות מובהק


על רקע המומנטום החיובי והחיבור המתחדש עם הקהל המקומי – שבא לידי ביטוי בהגעתם של כ-3,000 צופים במשחק הבית האחרון מול הפועל חיפה – הוחלט באשדוד שלא לפתוח את מכירת הכרטיסים לקהל הרחב. המשמעות: רכישת כרטיסים תתאפשר אך ורק לאוהדים בעלי היסטוריית רכישה מוכחת במשחקי הקבוצה. במועדון מדווחים על היענות גבוהה, כאשר שבוע לפני שריקת הפתיחה, קרוב ל-2,000 אוהדים אשדודים כבר הבטיחו את מקומם. מטרת המהלך היא למנוע זליגת כרטיסים לאוהדי מכבי תל אביב ליציעים המיועדים למארחת ולהבטיח אווירה ביתית תומכת לשחקנים.

חזרה גנרלית ב׳טרנר׳


בפן המקצועי, הקבוצה ערכה בשני האחרון ניסוי כלים אחרון לפני הליגה, במשחק אימון מול הפועל באר שבע שהסתיים בתיקו 1:1. המשחק, שהועבר למתקן האימונים של ב"ש לבקשת מאמנה רן קוז'וך, הוגדר באשדוד כהכנה איכותית מול יריבה ברמה גבוהה. למרות שער יתרון של איגור זלאטנוביץ' לזכות המארחים, באשדוד גילו אופי כאשר המחליפים ייצרו את שער השוויון: נהוראי דבוש בישל לבן הדדי שקבע את תוצאת הסיום. בצוות המקצועי הביעו שביעות רצון מהמשמעת הטקטית ומהאינטנסיביות שהציגו השחקנים לאורך שלבי המשחק.

לצד האופטימיות, המאמן חיים סילבס, שציין בסוף השבוע את יום הולדתו ה-50, מתמודד עם כאב ראש לא פשוט בגזרת הכשירות. אל הפצועים לטווח ארוך, הקפטן טום בן זקן והחלוץ אדיר לוי, הצטרפו בימים האחרונים מספר שחקני מפתח הנמצאים בספק למשחק ביום ראשון: אורי עזו, המושאל ממכבי ת"א סובל מכאבים בשרירי הבטן, נעדר ממשחק האימון ונמצא בספק למפגש מול קבוצת האם שלו. שלו הרוש, הקשר עדיין נמצא בהליך שיקום ועשוי להחמיץ את ההתמודדות, ישראל קול, שנפצע במהלך מחנה האימונים וצוות הרפואי עושה מאמצים להכשירו, קארים קימווידי, שסובל מבעיה רפואית ולא התאמן מאז החזרה מהפגרה. וגם חמודי עאמר בספק.

הערכות הצוות הרפואי הן שמצבם של השחקנים יתבהר רק לקראת סוף השבוע, אז יוכל סילבס לגבש את ההרכב הסופי. נקודת האור היא חזרתו של אילי טמם, ששותף במשחק האימון ויהיה כשיר לליגה.

סוף לשמועות: אנסה נשאר

בתוך כך, המועדון נאלץ להתמודד השבוע עם גל שמועות בנוגע לעתידו של החלוץ יוג'ין אנסה. בהודעה חריגה בחריפותה, הכחישו באשדוד פרסומים על אפשרות למכירתו של השחקן.

לא הולך לשום מקום. אנסה (צילום: באדיבות מ.ס אשדוד)

"המועדון מבהיר בצורה חד משמעית: לא התקיימו וגם לא יתקיימו בעתיד שיחות בנושא מכירתו של אנסה", נכתב בהודעה הרשמית. במועדון הדגישו כי אנסה, הנחשב לאחד העוגנים המקצועיים בסגל, מחזיק בחוזה לשנתיים נוספות ויישאר בקבוצה לפחות עד תום חוזהו. ההודעה נועדה לשדר יציבות ושקט תעשייתי לשחקנים ולאוהדים לקראת הישורת הקרובה.

Subscribe
Notify of
guest
0 תגובות
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
הצטרפו לקבוצת הוואצאפ של אשדוד 10:
כבר הורדתם את האפליקציה של אשדוד10?

הורדה לאנדרואיד:

[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
דילוג לתוכן