מסעדת פסקדו באשדוד ממשיכה להפתיע ולהרשים את עולם הקולינריה הישראלי. בפרויקט השנתי של אתר מאקו, בו נבחרות 20 המסעדות הטובות בארץ, זכתה המסעדה למקום ה-10 המכובד. המסעדה, בבעלות השף יחי זינו, ידועה במנות הדגים הקלאסיות שלה ובשירות המוקפד, והיא מושכת אליה קהל אוהדים נאמן מכל רחבי הארץ.

בין המנות האיקוניות שמזוהות עם המסעדה ניתן למצוא את סביצ'ה חאקו ולחי לוקוס, אשר שומרות על יציבות ואיכות לאורך השנים. השופטים בפרויקט שיבחו את יכולתו המיוחדת של השף להפוך את הפשוט למיוחד, והדגישו את הדגה הטרייה והגישה הקולינרית הייחודית של זינו.
ברשימת השופטים השנה נכללו אנשי קולינריה בולטים, עיתונאים ושפים, בהם עמית אהרנסון, נדב בורנשטיין, גיל חובב, ארז קומרובסקי ועוד.