מאוד התרגשנו מהפוסט שהעלתה בסוף השבוע האחרון, הזמרת יובל דיין. ״אתמול חיכיתי עם אבא שלי שיגיע התור שלנו על ספסלי המתנה באשדוד. הפלורסנט היה הלבן, הפקידות היו אדיבות, הדגים באקווריום זזו לאט ובחדשות שידרו בדיוק את החחזרת החטופות. חיכינו וחיכינו, וחיכינו עוד קצת. והיינו כל אחד באייפונו, ומיצינו את מלכודות הפיד והאלגוריתם. ודיברנו על הנשואים מכל המחלקות בחיים, וחיכינו עדיין. ובסוף השיחה סיפרתי לאבא שלי על כמה שינויים שאני מתכננת לעשות בזמןה קרוב. פירטתי את הצעדים ואת היעדים ושאלתי מה הוא חושב. הוא אמר בפשטות: ״אני מאוד גאה בך״ ומשהו בי נעצר פתאום, שאפתי פנימה את המילים האלה ונתתי להן לחבק את הלב. מאחורי אבא שלי החטופות מוקרנות על המסך ובדיוק מגיעות לידי הצלב האדום. סיטואציה. אני כל הזמן חושת על כמה חשוך וקר להם, כמה קשה להיות מי שאתה בשבי, שיעור חשוב מאגם ברגר הלביאה, על כמה מתעללים בהם וכמה קשה יהיה השיקום. ופתאום הבנתי כמה זמן עבר מאז שאבא שלהם אמר להם שהוא גאה בהם. אני כל כך שמחה שאתם בבית. בבקשה שימו בצד לרגע אחד את מחירי העסקה הקשים לטובת קדושת החיים. במדינת ישראל יש עכשיו אור בעוד כמה חלונות וזזה רגע שווה בשבילו לחיות״.
אנחנו ממש מקווים שלא שכחתם לאחל לאחווה סיטבון כוכבת ״חתונה ממבט ראשון״, שחגגה השבוע 40 בברצלונה שם היא עברה להתגורר. ״נכנסת לעשור החמישי בחיי בהתרגשות גדולה. יש לי את כל מה שחלמתי עליו ויותר. אהבה שבחרתי ושבחרה בי, ילדים מושלמים, משפחה וחברים. בית חם ואוהב, קריירה שאני גאה בה, קהילה של נשים עוצמיות שמלוות אותי במסע הזה. אבל יותר מהכל – יש לי אותי. שלמה יותר, מדוייקת יותר, בטוחה יותר, סומכת על הדרך שלי גם כשהיא מתפתלת…״ (לא נגענו).

המפיק יואב גרוס חגג בר מצווה לבנו יהונתן במתחם האירועים ״טרמינל״ וכל המי ומי התייצבו ושלשלו מעטפות. מהנציגות האשדודית בלטו בני הזוג שגית וחיים רביבו, והזמרת רינת בר ובעלה אורון, שגם לקחה חלק בתוכנית האמנותית יחד עם איתי לוי, סטטיק ועדי ביטי, אגם בוחבוט וסטפן לגר.



אמילי קופר, עד לא מזמן סגורה בבית ״האח הגדול״, החליטה שהכי טוב עבורה בימים אלו, הכי אינסוף הצגות בחנוכה, הוא להתאבזר בחליפת שלג וציוד סקי, ולהמריא עם כמה חברים לשלג המקפיא.
