בטרם הפגישה סייר השר בן גביר במרכז המסחרי ברובע ב', נפגש עם בעלי עסקים ושמע על המצוקות מול מסתננים וחסרי דיור. הוא והקצינים הבטיחו לפעול לחיזוק המשילות והשבת תחושת הביטחון לתושבי הרובע.
בפני השר הוצגו מודלים ייחודיים בהם השיטור העירוני, מוקד "רואה" עם 1,200 מצלמות ברחבי העיר, וכן כיתות הכוננות שהוקמו ביוזמת השר. הצדדים סיכמו על הגדלת מצבת כוח האדם בתחנת המשטרה המקומית ובשיטור העירוני, כדי להתאים את השירותים הביטחוניים לקצב הגידול המהיר של אוכלוסיית העיר.

כזכור, בחודש האחרון הכריז השר בן גביר על אשדוד כיישוב זכאי לנשיאת כלי ירייה פרטי, ובמסגרת הרפורמה שהוביל הוגשו כבר אלפי בקשות מצד תושבי העיר.
דברי השר בן גביר: "אשדוד היא דוגמה ומופת לעיר שבה שיתוף פעולה הדוק בין הרשות המקומית למשטרה יוצר תחושת ביטחון גבוהה. אני מברך את ראש העיר על מנהיגות אחראית ועל השקעתו הרבה בתחום הביטחון. נמשיך לפעול יחד כדי לחזק את תחנת אשדוד ולתת מענה ראוי לעיר גדולה וצומחת".
דברי ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי: הצגתי לשר את ההישגים המרשימים של אשדוד בתחום הביטחון העירוני – יוזמות ותוכניות שהפכו למודל לחיקוי גם בערים אחרות. הודיתי לשר על תרומתו ועל בחינת האפשרות להגדיל את מצבת כוח האדם בתחנת המשטרה ובשיטור העירוני. תושבי אשדוד יכולים להיות גאים בביטחון האישי הגבוה שנבנה בזכות שותפות אמיצה בין העירייה למשטרה".



בפגישה השתתפו מפקד מחוז דרום ניצב חיים בובליל, מפקד המרחב נצ"מ רועי ולדמן, מפקד תחנת אשדוד נצ"מ מאיר חכמון, בכירי המשרד לביטחון לאומי, נציגי עוצמה יהודית באשדוד אייצ'לותם מסלה ולאה צרויה, וכן בכירים ממערך הביטחון העירוני.






פחחח . חבורה של מקוששי קולות ומלחכי פנכה .עושים קולות של אכיפה . אשדוד היא המערב הפרוע