הוארכה כהונתו של יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד שאול שניידר בשלוש שנים נוספות

עדת המינויים לבכירים אישרה את הארכת כהונתו של יו"ר דירקטוריון נמל אשדוד, שאול שניידר, בשלוש שנים נוספות, זאת בהמלצת שרת התחבורה מירי רגב והשר דודי אמסלם. בהצלחה

שיתוף בפייסבוק
שיתוף בוואצאפ
שיתוף במייל

שניידר צפוי לסיים בחודש הקרוב שלוש שנות כהונה בתפקיד, תקופה שבמהלכה הוביל את הנמל בשנים מאתגרות במיוחד, ובראשן תקופת המלחמה, תוך שמירה על רציפות תפקודית של אחד מהנמלים המרכזיים בישראל. בנמל מציינים כי בתקופה זו נרשמו תוצאות כספיות מרשימות ורווחי שיא, לצד המשך פיתוח תשתיות ושיפור השירות.

הארכת הכהונה צפויה לאפשר המשכיות ניהולית והמשך קידום מהלכים אסטרטגיים בנמל, הנחשב למנוע צמיחה מרכזי עבור המשק הישראלי וענף הסחר הימי.

שאול שניידר מסר לאחר ההחלטה להאריך כהונתו “אני מודה לשרת התחבורה מירי רגב ולשר דודי אמסלם על האמון, התמיכה והשותפות. אני משוכנע שיחד עם העובדים וההנהלה נביא את החברה לשיאים חדשים.”

Subscribe
Notify of
guest
0 תגובות
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
הצטרפו לקבוצת הוואצאפ של אשדוד 10:
כבר הורדתם את האפליקציה של אשדוד10?

הורדה לאנדרואיד:

[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
דילוג לתוכן