האגם במרינה באשדוד: גולת כותרת תיירותית שהפכה למפגע סביבתי ששותה כספי ציבור

האגם במרינה באשדוד, שיועד להוות פנינה תיירותית, אינו אלא מפגע סביבתי. למרות הניסיונות החוזרים ונשנים לנקותו, מי הים שבו עכורים עד שחורים, מדיפים ריח רע ובזבוז כספי ציבור.תיירות עאלק

שיתוף בפייסבוק
שיתוף בוואצאפ
שיתוף במייל

בעוד שברחבי העולם אגמים עירוניים מלאכותיים נחשבים לאטרקציה תיירותית, במרינה באשדוד הפך האגם המלאכותי למפגע סביבתי. ההחלטה להקים אגם מלאכותי בטבורו של פארק המרינה, כחלופה מועדפת על כיכר עירונית, התקבלה בהליך דמוקרטי של שיתוף הציבור.

לטובת הקמת האגם ששטחו 17.6 דונם והוא מדורג ונע בגבהים שבין 20 ועד 70 ס"מ, בוצעו פעולות קידוחים בשיתוף רשות הניקוז, שתכליתם היתה שאיבת מים מהים והזרמתם בחזרה כחלק מתהליך אקולוגי פרו-סביבתי. אלא שתוכניות וכוונות לחוד ומציאות לחוד. מי הים באגם עכורים עד שחורים ולעיתים ומדיפים ריח רע.

זאת למרות הניסיונות החוזרים ונשנים לנקותו, שלא לדבר על בזבוז כספי ציבור הכרוכים בכך. לדברי התושבים שמתגוררים בסביבה "האגם אינו שותה מים אלא הוא שותה את כספי הציבור. לפעמים מרוקנים את כל המים מהאגם, מנקים אותו ומזרימים אליו מים מחדש. אלא שאחרי שבוע המים שוב עכורים, עד שחורים ולפעמים מדיפים ריח רע, מה שמעיד לכאורה על זיהום, וחוזר חלילה. גם בשבוע שעבר, אחרי שרוקנו את המים, נראו שם כמו בפעמים הקודמות, עובדים שניקו אותו ידנית, באמצעות שואבים".

עד סגירת הכתבה לא הגיעה תגובתו של מנכ"ל החברה העירונית לתיירות, אבי עזר, שהאגם נמצא באחריותה. כשתגובתו תגיע נפרסמה

Subscribe
Notify of
guest
41 תגובות
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
בן של ידועה
בן של ידועה
7 days ago

חכמי חלם יותר טובים מאלה שמקבלים החלטות בעירייה ההזויה שלנ

ליאור
ליאור
7 days ago

יופי של אגם, אם ישנה בעיה, צריך לפתור אותה בשיטות לטיהור מים. לא צריך להשחיר כל דבר טוב שקורה במדינה ובטח לא בעיר אשדוד שזקוקה לתנופה תיירותית ואטרקציות מושכות קהל.

משה
משה
7 days ago

ענין של אחזקה נכונה

דביר
דביר
6 days ago

שימו לב אשדוד עיר הב.ונים החו.פשיים זה סמל העין של רא. בורא עולם מזהם את הסמל. תתעוררו

ביבי
ביבי
6 days ago
Reply to  דביר

הלוואי …זאת עיר של ביביסטים, עדיף בבונים חופשים מבבונים שלא חושבים.

הראל
הראל
6 days ago
Reply to  ביבי

בטוח אמך נערה של אחמד טיבי

ד ד
ד ד
6 days ago
Reply to  ביבי

אנטושמי

א.א
א.א
5 days ago
Reply to  ביבי

אתה צודק ביביסטים משיחיים והתחרדות.
תיירות לחרדים. פרק אשדוד ים יותר גרוע כל המתקנים שבורים ומטונף. זה מה שקורה שיש נהירה של חרדים מכל הארץ בלי שישלמו שקל לקופת העיר. הגיע הזמן לגבות כסף גן בפרק אשדוד ים וגם בחוף הנפרד למי שאינו תושב העיר.

ריאלי
ריאלי
4 days ago
Reply to  א.א

כמה רוע וטפשות. החרדים האלה, שבאים לפארק, קונים בעיר מזון, שתיה, לא פעם גם הלבשה והנעלה ומשתמשים ברובם בתחבורה הציבורית. התיירות הזו שלהם מוגבלת לימי חג ולתקופות 'בין הזמנים'. מעניין יהיה לבדוק את תרומתם לעסקים ולכלכלה בעיר.
אך מה לעשות?? להשחיר ולהכפיש זה קל.

יניב
יניב
6 days ago

אני יודע מה הבעיה …אין אף אחד שמקושר שמבין בדברים האלה וביגלל זה הכל נתקע חחחחחחחח חג שמח תעברו לאשקלון אשדוד עוד כמה חודשים תהיה יותר גרועה מתל אביב כבר אי אפשר לנסוע בתוך העיר ,, אין חניות, בניה רבויה מידי

דנידין
דנידין
5 days ago
Reply to  יניב

מסכים , אבל גם אשקלון תהיה בדרך למצב הזה בעתיד .
אבל אין ספק שהפכה לתל אביב , צפיפות בנייה , פקקים , עומס
ביזיון של עירייה

אשדודי גאה
אשדודי גאה
6 days ago

סך הכל מקום נראה מאוד יפה.
אם יש בעיה ניתן לפתור.גם בדובאי היתה בעיה דומה ונפתרה.
אירחנו משפחה מחוץ לאשדוד והם מאוד נהנו.
אז מגיע קרדיט לעושים במלאכה.
יישר כח וחג שמח

הכריש
הכריש
6 days ago

מה ציפתם הכל קומבינות

ביתן
ביתן
6 days ago

שלום רב יש פתרונות קלים לתקן מפגע זה חברת "עופרה צמחי מים"ממושב ציפורי בצפון תפנו אליהם חג שמח לכולם

אלי
אלי
6 days ago

1.8 דונם על השטות הזאת… באשדוד לא יודעים לנצל שטחים. החברה הכלכלית לא כלכלית. שלולית.

סילביה
סילביה
6 days ago

ולא חשבו על זה קודם? מוזר ביותר

אשדודית😢
אשדודית😢
6 days ago

בוננזה על בוננזה כל בוננזה

טומי
טומי
6 days ago

עיר הכי מוזנחת בארץ מכל הבחינות אין דבר אחד טוב וחבל

אתי
אתי
6 days ago

שום דבר בפרויקט הזה לא מתרומם, כמו גשר ושטחים לא גמורים שדרת חנויות ומסעדות שאף אחד כנראה לא יפתח שם כי לא יאפשרו לעבוד בשבת וחגים. איפה אנחנו לעומת מהמרינה באשקלון. עצוב ומבייש שאחריי כ"כ המון שנים אין לעיר שלנו מה להציע מבחינת מקומות בילוי ואטרקציות למשפחות עם ילדים

אזרח
אזרח
6 days ago

הפתרון פשוט באמצעות משאבות מחליפים את המים כל הזמן. שהקמצנות חוגגת והכי זול זוכה מקבלים תוצאה יקרה להפליא.

יוסי
יוסי
6 days ago

תלמדו מאשקלון איך בונים מרינה ואיך מייפים את. העיר

Dana
Dana
4 days ago
Reply to  יוסי

אשקלון עיר יפיפייה, הבעיה עם הערסים והצ׳חלות שגרים שם 😂בעעע

אסנת
אסנת
6 days ago

כאשדודית הלכתי לראות אותו לפני שבועיים וממש לא הבנתי מה האטרקציה.אולי פקששתי משהו?

אסנת
אסנת
6 days ago

כל המתחם הזה חסר יחודיות.במקום למנף את הגנים הוותיקים , להוסיף פנינות בילוי היפסטריות לצעירים מוסיפים עוד מרכזי קניות…

שרית
שרית
6 days ago

עיר של משוגעים. אצטדיון ברובע א', אצטדיון ברובע ב', אצטדיון באשדוד ים, ועכשיו עוד אצטדיון ברובע האגם.
לא משנה שכל האצטדיונים ריקים ואינם בשימוש כמעט. זה נקרא בזבוז כספי ציבור.

ד״ר רונן יעקובי
ד״ר רונן יעקובי
6 days ago

יש תעלת בלאומילך ויש אגם לסרי.
שני האגמים פרי מוחם הקודח המטורף וההזוי נחלתם של מגלומנים המנותקים מהמציאות.

שלא תנקלו אליי... פחד אלוקים
שלא תנקלו אליי... פחד אלוקים
6 days ago

העריה הכי מושחתת בעולם זו עריית אשדוד

בניהו
בניהו
5 days ago

אני אשדודי יש שם הרבה נציגים של גור

סואנג טי צי
סואנג טי צי
6 days ago

אני סיני ורוצה לקנות את העיר אשדוד כי היא מזכירה לי את מחלבות "תנובה" . חולבת טוב טוב את תושבים שלה …

Last edited 6 days ago by סואנג טי צי
לא שכחנו
לא שכחנו
6 days ago

מה הבעיה? מזרימים את המים לשבילי האופניים של ה-REWAY

תל אביבית חייכנית
תל אביבית חייכנית
6 days ago

בס"ד
טוב תשמעו, אני לא אשדודית ולא אשקלונית. סתם בת ישראל רגילה כמו כולם. אז רצחתי לתת לכם קצת פרספקטיבה, כן?

יש הרבה מה לתקן בכל מקום בישראל.
80 שנות חונטת מפא"י גרמו להרבה אתגרים.
יחד עם זאת, יש לנו עם נפלא. ורוב נבחרי הציבור נקרעים בשביל לתת לנו שירות.
לפעמים מצליחים יותר ולפעמים פחות.
כדאי להיות יותר בעלי מודעות להכרת הטוב.
להכירהטובה למי דמשקיעים מזמנם מרצם כוחם ובריאותם כדי לעמוד בראש מערכות גדולות. הרבה דברים כן עובדים טוב. ואני בטוחה שגם באשדוד. ומה שלא – בעה פתיר.

תשמעו, חלקכם כתבתם פה דברים מזעזעים על ראש העיר והעירייה זה ממש כואב בעיניים לקרוא.
לא נעים.
אם הוא כביכול ראש עיר לא טוב והתושבים כביכול לא מרוצים אז מי בחר בו???
בקיצור, מתנגדי ראש העיר היקרים ללכלך ככה על מי שעוסק במלאכה זה לא יפה וזה מראה על מידות רעות.
מי שיש לו עצה טובה איך לשפר את הפרויקט והאגם, הקימו נא קבוצה, פנו לעירייה ולראש העיר ותוודאו שנבחר הציבור שלכם ופקידיו מבינים שזה חשוב לכם מאוד ואתם מתעקשים על זה. קחו אחריות למען השם.
מי שאין לו עצה טובה שבו בשקט.
מי שחושב שיכול לעשות זאת יותר טוב- תקימו מפלגה ורוצו בבחירות הבאות. קחו בחשבון שכדאי שתבואו מוכנים עם רעיונות מעשיים טיך לשפר את המצב שמטריד אתכם. זה דבר טחד לשבת עם החברה ולהתלונן על ראש עיר ודבר אחר להיות ראש עיר.
גם הקטע הזה שתומכי מפא"י כותבים בכל מקום, לא מדנה אם זו ידיעה על אגם באשדוד, או כתבה על זקנה שנפגעה מקורקינט – שהכל באשמת ביבי וגם שהכל באשמת הציבור הרחב בישראל שרובו ספרדי ומוביפים את "מיטב" קיללותיהם בעיקר בבונים ובביסטים. ועכשיו גם עיתונאי השמאל מרשים לעצמם לצרוח זאת ברדיו על מאזינים… וזה נאמר כקללה. כדאי שתפנימו את המסר הבא:

אתם לא יכולים להמשיך ככה נשמות, כבר עכשיו אנחנו מעל 60 אחוזים מהעם. אתם מבחינה גאוגרפית כבר עכשיו מיעוט. ואתם תצטמצמו.

ואנחנו נמשיך בע"ה להביא הרבה ילדים ונמשיך להתרבות, ברוך השם בן פורת יוסף. למי אתם קוראים בבונים וביביסטים, לאחים שלכם???

בואו תבינו משהו אחד. למה אנחנו בוחרים בבנימין בן צילה התותח:
כי הוא ראש ממשלה מעולה.
ונמשיך לבחור בו ולדרוש ממנו שינקה את כל משרדי הממשלה וכל תפקידי הפקידות הבכירים מסוכנים של אהרון ברק ומי שעומדים מאחוריו בצללים.
עומדים בצללים בינתיים.

הנבחרים שלכם עלובים וגרועים. לפיד. בנט. גלנט. גנץ. והיאיר החדש. נו באמת… הם גרועים כי אין לנם שום שכל יצמאי. הם מדקלמים מסרים משתנים והפוכים. והם לא סתם גרועים. מנהיגיכם היו גאועים מאז ומתמיד. רק שהם החזיקו באופן פלילי את מושכות המדינה.
עשו מאיתנו, בהסכמת הסבים והסבתות שלכם וההורים שלכם, חוטבי עצים ושואבים מים. כמו שאחי יוסף זרקו אותו לבור מלא נחשים ועקרבים. כמו שאחיו מכרו אותו לישמעאלים סוחרי עבדים!!! ככה נעשה לסבינו וסבותינו ולהורינו. הם היו חסרי אונים. אבל משהו קורה. דמוגרפית אתם כבר לא יכולים עלינו יותר. ואנחנו בעידן שבו כל המידע זולג החוצה. אתם מנסים להמשיך לשעבד אותנו כאן לתפיסת עולם סוציאליסטית קומוניסטית מטורללת שבה אתם נשענים בדמיונכם על שלטון ריכוזי מטורף מגלומן אנטי יהודי אנטי תורני אנטי ספרדי-מזרחי-אתיופי וחושבים שאנחנו נתכופף וניתן לכם לרדות בנו???
אתם טועים.

וזה נאמר במלוא הכבוד כלפיכם.

תיאורטית, על פי הגישה החילונית שחונכתם יל ברכיה, היינו צריכים כבר להגלות את כל ראשי ההפיכה השמאלנים שלכם לצינוק ואתכם להפשיט מכל הנכסים שמשפחותיכם גנבו ממשפחותינו בעורמה במהלך 80 השנים האחרונות. זה מה שאהוד ברח ואהרון ברק הכניסו לכם לשכל, נכון???
שאנחנו רוצים לעשות לכם מה שאתם עשיתם לנו.
בגלל זה עתם משתפים פעולה ים נמשך שטיפת המוח של ערוצי התרעלה. עוצמים עיניים מול עובדות. רצים עמו עכברים מבועתים במבוך שנבנה עבורכם כדי להשתמש בכם נגדנו.
כי טתם אשכרה מאמינים שאנחנו נתנחם בכם וניקח טת רכושם נלאים אותו ונשעבד אתכם…

רק שאנחנו בכלל לא מתכוונים לעשות זאת. תוכלו לחיות כאן עם הרכוש "שלכם" בכבוד ובבטחה.
למה?
כי אתם אחים שלנו ויהודים, זה למה!!!
ואותנו, ה"בבונים" הביביסטים – הסבתות לימדו שחייבים להסתדר יפה במשפחה ולכבד את כולם ולקבל גם את האח המג'נון והאחות המסובבת.

לגבי הרכוש אנחנו מאמינים ויודעים ובטוחים שלמרות כל מה שנעשה למשפחותינו חלפו הכל מאת בורא עולם ורק הוא זן ומפרנס לכל. והברכה שלנו ממנו. כעל שביום וסבתותיכם עינו את דינו ככה אנחנו מתרבים פורצים מתחזקים ומקבלים פרנסה ברוכה בשפע מהבורא יתברך. לא צריך טובות שלכם. יש לנו משלנו. על אפכם ויל חמתכם התקדמנו ונמשיך.

אז זהו.
תכבדו איש את רעהו.
כי מלחמת אחים אין ולא תהיה פה.
כולו אגם מלאכותי שצריך ואפשר לטפל בו.

שמרו בבקשה על פרופורציה.

כבוד לראש העיר ועובדי העיריה.

אם צריך לטפל במשו ויש לכם רעיונות ייעול- אז יאללה תרוצו להזיז דברים בשביל עצמכם ותפסיקו להיות רובוטים קומוניסטים!!!

תפתחו פעילות וחשיבה ועשיה. זה שלנו. זו לא עוד מדינה ככל המדינות בעולם. זה של כולנו!!

בלי קשר לעדות ובלי קשר להיסטוריה רגישה. כרגע על הגבולות שלנו יש 7 חזיתות!!! ובתוכנו ממש, ברחבי הארץ כמו סרטן, חיים מיליוני ערבים "ישראליים" שרובם הראו לנו את פרצופם האמתי לפני כשלוש שנים בתקיפה משולבת בכל רחבי הארץ ושוב בשבת שמחת תורה.

יש לנו ב80 שנה הישגים שהם נס!!
משממה שאף עם לא הצליח לטפח – הקמנו כאן גן עדן עלי אדמות!!!

צריך רק להתאחד. לקחת אחריות. לראות את הטוב. להכיר טובה לעוסקים במלאכה. להצטרף ולתת מעצמנו כולנו. כל אחת ואחד במה שיכולים. להיות שמחים מאושרים ולהודות לבורא עולם.
כמה טוב שיש לנו מדינה משלנו!!
בואו פשוט ניהנה!!
נהיה בהודיה והכרת הטעב לבורא ואחד לשני.
תראו מה עברנו בשבת שמחת תורה למען השם!!! למעלה מ800 חיילים נשלחים יל ידי הרצי הלוי המנוול למות סתם. בטענה שהוא שולח אותם לכבוש את עזה ולהחסיר את החטופים כפי שצווה על ידי הקבינט הבטחוני, כפי שאנחנו ציפינו ודרשנו. ועכשיו מתברר שהכל היה חארטא!!
ורק דבר אחד כל החיילים הצדיקים שלנו ביקשו כל הזמן מהעם:
תהיו מאוחדים.
אתם שומעים???
תהיו מאוחדים.
גם לסרי ראש העיר שלכם הוא בן ישראל.
גם עובדי העיריה. זה רק אגם!!! אפשר לסדר את זה. למה כל השנאה הזו???
תהיו מאוחדים למען השבויים. למען החיילים שנהרגו. למען החיילים שבחזיתות עכשיו במלחמה על קיומנו. למען ילדינו. למען הניצולים מהטבח. למען העתיד שלנו. למען קיומנו ממש!!!
תהיו מאוחדים!!!

מני מטרנה
מני מטרנה
5 days ago

לעוד שנות שלטון מפא"י רבות נייחל ואמרו פסטה!

בילבי
בילבי
5 days ago

חפרת ביביסטית

ריאלי
ריאלי
4 days ago

מקסימה שאת. כתבת ברהיטות ובחן דברים טובים ונעימים, אל תתרגשי מתגובות אכולות שנאה, רלב"ת היא מחלה חשוכת מרפא.
אהבתי את האמירה על קבלת בן המשפחה המג'נון והאחות המסובבת… יישר כח!!

תל אביבית חייכנית
תל אביבית חייכנית
6 days ago

בס"ד
טוב תשמעו, אני לא אשדודית ולא אשקלונית. סתם בת ישראל רגילה כמו כולם. אז רציתי לתת לכם קצת פרספקטיבה, כן?

יש הרבה מה לתקן בכל מקום בישראל.
80 שנות חונטת מפא"י גרמו להרבה אתגרים.
יחד עם זאת, יש לנו עם נפלא. ורוב נבחרי הציבור נקרעים בשביל לתת לנו שירות.
לפעמים מצליחים יותר ולפעמים פחות.
כדאי להיות יותר בעלי מודעות להכרת הטוב.
להכיר טובה למי שמשקיעים מזמנם מרצם כוחם ובריאותם כדי לעמוד בראש מערכות גדולות. הרבה דברים כן עובדים טוב. ואני בטוחה שגם באשדוד. ומה שלא – בע"ה פתיר.

תשמעו, חלקכם כתבתם פה דברים מזעזעים על ראש העיר והעירייה זה ממש כואב בעיניים לקרוא.
לא נעים.
אם הוא כביכול ראש עיר לא טוב והתושבים כביכול לא מרוצים אז מי בוחר בו???
בקיצור, מתנגדי ראש העיר היקרים ללכלך ככה על מי שעוסק במלאכה זה לא יפה וזה מראה על מידות רעות.
מי שיש לו עצה טובה איך לשפר את הפרויקט והאגם, או כל אתגר טחר דחשוב לכם לפתור, הקימו נא קבוצה, פנו לעירייה ולראש העיר ותוודאו שנבחר הציבור שלכם ופקידיו מבינים שזה חשוב לכם מאוד ואתם מתעקשים על זה. קחו אחריות למען השם.
מי שאין לו עצה טובה ולא יודע איך לשפר ולא מעריך את מאמצי העיריה ונבחרי הציבור ואין לכם שום כוונה לשנות לשפר או לרוץ לראשות העיר בעצמכם – עשו טובה מתלוננים ומנמיכים סדרתיים שרק רואים שלילי – שבו בשקט.
כי באמת נמאסתם. מדינה כל כך מוצלחת ואצלכם יש רק רע בעיניים.
מי שחושב שיכול לעשות זאת יותר טוב- תקימו מפלגה ורוצו בבחירות הבאות. קחו בחשבון שכדאי שתבואו מוכנים עם רעיונות מעשיים איך לשפר את המצב שמטריד אתכם. זה דבר אחד לשבת עם החבר'ה ולהתלונן על ראש עיר, ודבר אחר להיות ראש עיר.
לנהל מערכת כזו זו חתיכת אחריות ועבודה קשה ומדירת שינה.
גם הקטע הזה שתומכי מפא"י כותבים בכל מקום, לא משנה אם זו ידיעה על אגם באשדוד, או כתבה על זקנה שנפגעה מקורקינט או חתול שנתקע על עץ – שהכל באשמת ביבי וגם שהכל באשמת הציבור הרחב בישראל שרובו ספרדי ומוסיפים את "מיטב" קיללותיהם בעיקר באופנה לאחרונה הקללות בבונים ובביסטים. ועכשיו גם עיתונאי השמאל מרשים לעצמם לצרוח זאת ברדיו על מאזינים… וזה נאמר כקללה. כדאי שתפנימו את המסר הבא:

אתם לא יכולים להמשיך ככה נשמות, כבר עכשיו אנחנו מעל 60 אחוזים מהעם. אתם מבחינה דמוגרפית כבר עכשיו מיעוט. ואתם תצטמצמו.

ואנחנו נמשיך בע"ה להביא הרבה ילדים ונמשיך להתרבות, ברוך השם בן פורת יוסף. למי אתם קוראים בבונים וביביסטים, לאחים שלכם???

בואו תבינו משהו אחד. למה אנחנו בוחרים בבנימין בן צילה התותח:
כי הוא ראש ממשלה מעולה.
ונמשיך לבחור בו ולדרוש ממנו שינקה את כל משרדי הממשלה וכל תפקידי הפקידות הבכירים מסוכנים של אהרון ברק ומי שעומדים מאחוריו בצללים.
עומדים בצללים בינתיים.
כי גם את חשיפתם בפומבי והעמדתם לדין, ישראליים או זרים, אנחנו דורשים.
ונקבל.

הנבחרים שלכם עלובים וגרועים. לפיד. בנט. גלנט. גנץ. והיאיר היהיר החדש. נו באמת… הם גרועים. ואתם יודעים את זה. הם גרועים ןלהשוות אליהם את כבוד ראש הממשלה בנימין נתניהו הישר והדגול זה לבייש את כבודו הם לא מגיעים לציפורן שלו.
והם גרועים כי אין להם שום שכל עצמאי. הם מדקלמים מסרים משתנים והפוכים. מסרים שהיושבים בצללים לוחשים להם תמורת כסף וכוח ועסקים מפוקפקים בקטאר וזה מגדל קלפים שהולך להתמוטט עליהם.

והם לא סתם גרועים. הם גרועים באופן מסורתי. מנהיגיכם היו גרועים מאז ומתמיד. רק שהם החזיקו באופן פלילי את מושכות המדינה.

עשו מאיתנו, בהסכמת הסבים והסבתות שלכם וההורים שלכם, חוטבי עצים ושואבים מים. כמו שאחי יוסף זרקו אותו לבור מלא נחשים ועקרבים. כמו שאחיו מכרו אותו לישמעאלים סוחרי עבדים!!! ככה נעשה לסבינו וסבותינו ולהורינו. הם היו חסרי אונים. אבל משהו קורה. דמוגרפית אתם כבר לא יכולים עלינו יותר. ואנחנו בעידן שבו כל המידע זולג החוצה. אתם מנסים להמשיך לשעבד אותנו כאן לתפיסת עולם סוציאליסטית קומוניסטית מטורללת שבה אתם נשענים בדמיונכם על שלטון ריכוזי מטורף מגלומן אנטי יהודי אנטי תורני אנטי ספרדי-מזרחי-אתיופי, חיים בלילות בקיבוצים ובישובים סגורים וחושבים שאנחנו נמשיך לדור בשיכונים (מהפחונים פיניתם אותנו בחינם בכוח בשביל נדל"ן בעשור האחרון, זוכרים??) נתכופף וניתן לכם לרדות בנו???
אתם טועים.

וזה נאמר במלוא הכבוד כלפיכם.

תיאורטית, על פי הגישה החילונית שחונכתם על ברכיה, היינו צריכים כבר להגלות את כל ראשי ההפיכה השמאלנים שלכם לצינוק ואתכם להפשיט מכל הנכסים שמשפחותיכם גנבו ממשפחותינו בעורמה במהלך 80 השנים האחרונות. זה מה שאהוד ברח ואהרון ברק הכניסו לכם לשכל, נכון???
שאנחנו רוצים לעשות לכם מה שאתם עשיתם לנו.
בגלל זה אתם משתפים פעולה עם המשך שטיפת המוח של ערוצי התרעלה. עוצמים עיניים מול עובדות. מפחדים שיקחו לכם את הבית בצהלה / בעמק / בנחלה במושב / בקיבוץ / באיזו שכונת יוקרה לבנה מתנשאת אחרת… רצים כמו עכברים מבועתים במבוך שנבנה עבורכם כדי להשתמש בכם נגדנו.
כי אתם אשכרה מאמינים שאנחנו נתנקם בכם וניקח את רכושכם נלאים אותו ונשעבד אתכם…

רק שאנחנו בכלל לא מתכוונים לעשות זאת. תוכלו לחיות כאן עם הרכוש "שלכם" בכבוד ובבטחה.
למה?
כי אתם אחים שלנו ויהודים, זה למה!!!
ואותנו, ה"בבונים" הביביסטים – הסבתות והמאמות לימדו שחייבים להסתדר יפה במשפחה ולכבד את כולם ולקבל גם את האח המג'נון והאחות המסובבת.

לגבי הרכוש אנחנו מאמינים ויודעים ובטוחים שלמרות כל מה שנעשה למשפחותינו, בסופו של יום ובתחילתו הכל מאת בורא עולם ורק הוא זן ומפרנס לכל. והברכה שלנו ממנו. גם זה שעונינו זה רק מראה:
ככל שסביכם וסבתותיכם עינו את סבינו וסבותינו, ככה אנחנו מתרבים, פורצים, מתחזקים, ומקבלים פרנסה ברוכה בשפע מהבורא יתברך.
איך כתוב בתורה? "ככל דיענוהו כן ירבה וכן יפרוץ"…

פרינו ורבינו יופי ברוך השם. לא צריך טובות שלכם. יש לנו משלנו. על אפכם ועל חמתכם התקדמנו ונמשיך.

אז זהו.
תכבדו איש את רעהו.
כי מלחמת אחים אין ולא תהיה פה.
כולו אגם מלאכותי שצריך ואפשר לטפל בו.

שמרו בבקשה על פרופורציה.

כבוד לראש העיר ועובדי העיריה.

אם צריך לטפל במשו ויש לכם רעיונות ייעול- אז יאללה תרוצו להזיז דברים בשביל עצמכם ותפסיקו להיות רובוטים קומוניסטים!!! חונטת מפא"י נפלה!! תפעלו! תשתתפו! חייבים להתבגר ולצאת מהתפיסה הקלוקלת הזו של לקבל בהבנה והכנעה שלטון קומוניסטי שמחליט בשבילנו כמה אחוז מצמח המרפא ארניקה יהיה במשחות בחנויות הטבע כי זה לא נוח לחברת טבע הנוכלת. צמח שיכוך לרפא הרבה נזקים ולחסוך הרבה כאב וסבל וכסף לנו האזרחים משלמי המסים. זה הכל שלנו ובשבילנו.
תתחילו להיות פעילים ולדרוש שינויים בכלכלה ברפואה בחינוך ועוד. למשל תדרשו שיפסיקו להטיל מכסים והגבלות שרק מייקרים פה את הכל לכולם, או שתשימו לב שמורים בישראל מוגנים על חשבון התלמידים ולא יפוטרו אפילו אם הם בעלי תיק פלילי או סתם מורים גרועים. או תשימו לב לעוד עוולה ענקית שיצרו פה בשב"כ כלפי מתיישבים מיו"ש. עוצרים פה מתיישבים בכמויות על לא עוול בכפם, כשזה ציבור שצריך להצדיע לו כי בגופם הם מונעים השתלטות של ערבים על ארץ ישראל בשני חבלי ארץ שכולנו עברנו שטיפת מוח לא לגור בהם, והם מעונים ונכלאים באופן פלילי במעצרים בלתי חוקיים ולא נחוצים ואתם תשבו בפנאן ותסתכלו מהמרפסת על האגם וזה מה שיפריע לכם. האגם. ולא שיש מחלקה שלימה בשב"כ, שכבר 30 שנה רק מפלילה, משקרת, מענה והורסת חיים של יהודים כשבפועל כל המשפטים שהיו – היו שקריים וגברים יושבים בכלא על רציחות שהם לא ביצעו, אלא ערבים רצחו אחד את השני, והשב"כ, ביודעין, הפליל את היהודים במעשי רצח שלא הם ביצעו ואתם יושבים לכם מול האגם ומתלוננים על הריח מהאגם. הלו, מה עם הריח מהשב"כ??? אלה אחים שלנו!!!

אז בבקשה, גם ברמה העירונית וגם ברמה הלאומית: השם יתברך נתן לנו הרבה שכל. תפתחו פעילות וחשיבה ועשיה. זה שלנו. זו לא עוד מדינה ככל המדינות בעולם. זה של כולנו!!

בלי קשר לעדות ובלי קשר להיסטוריה רגישה. כרגע על הגבולות שלנו יש 7 חזיתות!!! ובתוכנו ממש, ברחבי הארץ כמו סרטן, חיים מיליוני ערבים "ישראליים" שרובם הראו לנו את פרצופם האמתי לפני כשלוש שנים בתקיפה משולבת בכל רחבי הארץ – ושוב בשבת שמחת תורה!
יש מי ששמחים על כל התנהגות וגיבור נטולי אחווה בינינו. צופים באובססיביות בטלוויזיה שלנו מאמינים לרדיו שלנו. הם שמים לב להכל.
והם מחכים שאיבד ונילחם.

יש לנו ב80 שנה הישגים שהם נס!!
משממה שאף עם לא הצליח לטפח – הקמנו כאן גן עדן עלי אדמות!!!

צריך רק להתאחד. לקחת אחריות. לראות את הטוב. להכיר טובה לעוסקים במלאכה. להצטרף ולתת מעצמנו כולנו. כל אחת ואחד במה שיכולים. להיות שמחים מאושרים ולהודות לבורא עולם.
כמה טוב שיש לנו מדינה משלנו!!
בואו פשוט ניהנה!!
נהיה בהודיה והכרת הטוב לבורא ואחד לשני.
תראו מה עברנו בשבת שמחת תורה, למען השם!!!

למעלה מ800 מחיחלינו אשר נשלחו על ידי הרצי הלוי המנוול והבוגד, המקום למלא את הנחיית ראש הממשלה לכבוש את עזה, נשלחו על יגי הרצי הלוי למות. למות סתם. בטענה שהוא שולח אותם לכבוש את עזה ולהחזיר את החטופים כפי שצווה על ידי הקבינט הבטחוני, כפי שאנחנו ציפינו ודרשנו. ועכשיו מתברר שהכל היה חארטא!!

ורק דבר אחד כל החיילים הצדיקים שלנו זכרם לברכה ביקשו כל הזמן מהעם:
תהיו מאוחדים.
אתם שומעים???
תהיו מאוחדים.
גם לסרי ראש העיר שלכם הוא בן ישראל.
גם עובדי העיריה. זה רק אגם!!! אפשר לסדר את זה. למה כל השנאה הזו???
תהיו מאוחדים למען השבויים. למען החיילים שנהרגו. למען החיילים שבחזיתות עכשיו במלחמה על קיומנו. למען ילדינו. למען הניצולים מהטבח. למען העתיד שלנו. למען קיומנו ממש!!!
תהיו מאוחדים!!!

משה
משה
5 days ago

כתבה מגמתית,אגם מקסים

דן שפוטר
דן שפוטר
5 days ago

עד שלא יפטרו את האיש המזוהם הזה רוטנברג שהוא מנהל התפעול בעירייה.
כלומניק שלא עושה כלום ובגללו המצב הזה.

דניאל
דניאל
5 days ago

יש דוגמא ישנה על מה הולכים כספי ציבור
מכירים את השמש או העין הפסל בכיכר תל חי שלקח שנים למצוא את החומר המיוחד לבנות אותה ועלה 3 מיליון שקל מכספי הציבור אותו הדבר

ניה
ניה
5 days ago

מה חדש? כישלון כמו כל מה שעשית אשדוד עושה

אשדודי מלידה
אשדודי מלידה
5 days ago

תמשיכו לבחור בלסרי כל פעם מחדש ואז תגידו כמה רע לנו באשדוד עוד כמה שנים רוב חרדי באשדוד אזורים ו,ח,ט,ז,ג כבר שלהם

לונה
לונה
4 days ago

זה היה צפוי שמים עומדים ישחירו ויסריחו, יש שנים סירחון ממרינה שאין שם זרימה כל כך חזקה, עוד לפני שבנו את האגן היה ברור שבסוף ייבשו אותו ויעשו שם משהו אחר.

הצטרפו לקבוצת הוואצאפ של אשדוד 10:
כבר הורדתם את האפליקציה של אשדוד10?

הורדה לאנדרואיד:

[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
דילוג לתוכן