פריחה שמעה שאיש התקשורת והפוליטיקאי האשדודי ברק סרי, לשעבר מועמד לראשות עיריית אשדוד ומי שנחשב בשנה האחרונה לאחד ממבקריו החריפים של ראש הממשלה בנימין נתניהו, עשוי להצטרף בקרוב לשורות מפלגתו של נפתלי בנט, כך עולה מדיווחים שונים במערכת הפוליטית.
בתגובה לדיווחים אמר סרי: "אין שום דבר חדש. יש שתי פניות חזקות על השולחן, טרם קיבלתי שום החלטה. אני במקום מצוין כעת. כשיגיעו הבחירות נחליט. אני מופיע בערוץ 12 בבוקר ובערב, ארבע פעמים בשבוע בתוכניות ברדיו 103, כותב טורים ב׳וואלה׳ – מדבר, כותב ומשפיע״.
פריחה שמעה כי ראש עיריית אשדוד ד״ר יחיאל לסרי החליט לעזוב לכמה רגעים את ניהול העיר ולהתחסן נגד שפעת בקופת חולים ׳כללית׳. ״החיסון חשוב מאוד לשמירה על הבריאות האישית שלנו, ובשל האופי המדבק גם של הסביבה שלנו. כשמתחסנים, אנחנו לא רק מגנים על עצמנו, אלא גם על בני משפחותינו בדגש על שכבת הגיל הבוגרת, הרגישה יותר לתחלואה קשה. וזאת מעבר להשפעה על המשק בשל היעדרות מהעבודה״. פריחה מקשיבה לדוקטור.

פריחה רוצה לערוך לכם היכרות עם אבי אבן חיים, מנהל בקר ציוד מכאני בנמל אשדוד, שמוביל בשנים האחרונות יוזמות רבות לחיילים והכל בהתנדבות מלאה. יחד עם אבי נמנים עובדים נוספים מהנמל כמו אסתי בן עזרא, המנהלת עמותת מתנדבים וגמ״ח פעיל, מישל ביטון המספק ציוד ומחשבים לנזקקים ואמיר אדירי יוזם פעילויות נוספות למען החיילים.

במהלך חגי תשרי התגייסו עובדם בנמל למען הקהילה ברוח של ערבות הדדית, עם שורה של יוזמות מרגשות. בין היוזמות הבולטות, ארגנו העובדים ערב ריענון לתצפיתניות של חטיבת יהודה וערב רענון ללוחמי יחידת כפיר, במסגרתם העובדים אספו כסף, הכינו ארוחת על האש ודאגו אף לקינוחים, גלידות, שתייה ולמתנות קטנות לחיילים ולחיילות.





אין ספק שברק סרי משפיען ויעזור מאוד לימין לנצח שוב. כל מה שברק סרי עושה משפיע מאוד על המתלבטים ועוזר להם לקבל החלטה לבחור בימין. אני משוכנע שאפילו באשדוד עיר מגוריו לא יקבל קולות. איש בזוי ושפל.