ברוב פאר והדר: מאות מתושבי אשדוד השתתפו בקונצרט סיום עונת הבקשות של מרכז הפיוט והשירה

אל הערב שהתקיים באולמי ממילא בעיר, נהרו מאות מתושבי העיר שרכשו כרטיס על מנת להשתתף תחילה במופע מרשים שבו שרו את שירת הבקשות, הפייטנים של קחו חלק במהלך העונה כולה, בניצוחם של גדולי הפייטנים מימון מני כהן ושמעון אילוז, יחד עם אנסמבל הפיוט של המרכז לפיוט ושירה

שיתוף בפייסבוק
שיתוף בוואצאפ
שיתוף במייל

עונת הבקשות של המרכז לפיוט ושירה, נחתמה השבוע לאחר שקיימה בחצי שנה האחרונה, עשרות קונצרים בבתי הכנסת ברחבי העיר. אמש הגיע רגע השיא של עונת הפיוט, ויותר מ- 500 אשדודים הגיעו להנות מערב מיוחד ועשיר שנקרא "קונצרט סיום עונת הבקשות".

.בחלקו השני של הערב עלו להופיע האמנים ליאור אלמליח וסיני אדרי, להופעה מיוחדת בליווי להקה של שבעה נגנים, כשהקהל הרב נשאר להנות מהערב המיוחד במשך שעות ארוכות.

בשיאו של הערב עלה לדבר מנכ"ל המרכז לפיוט ושירה ישראל אוחיון שהודה למשרד התרבות והספורט, לעיריית אשדוד ולעומד בראשה ד"ר יחיאל לסרי – על הסיוע והעזרה במשך השנה כולה, זאת על מנת שתושבי העיר יהנו מפעילות מסורתית מיוחדת.

בנוסף הודה ליו"ר המרכז לתרבות אנדלוסית הגב' טלי סהרוני על המאמץ הרב בהוצאה לאור של הקו צרטים הרבים, וכן לחברי הועד מנהל של העמותה שהשתתפו בערב המיוחד.

אחריו עלה הגאון הגדול רבי מאיר אבוחצירא לברך את המשתתפים היקרים בקונצרט, ולהסביר מעט בחשיבות השירה והפיוט.

אקורד הסיום של המופע המרשים שייך לאמן הצעיר סיני אדרי, שעלה לבמה ושר ופייט לכבוש המעמד המיוחד.

Subscribe
Notify of
guest
0 תגובות
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
הצטרפו לקבוצת הוואצאפ של אשדוד 10:
כבר הורדתם את האפליקציה של אשדוד10?

הורדה לאנדרואיד:

[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
דילוג לתוכן