אלוף אירופה מאשדוד: אלוין לנדא ממשיך להביא כבוד לישראל

אלוין מתאמן בהדרכת המאמן ויטלי נביאדומסקי בקאנטרי הקהילתי בית לברון באשדוד, ויצא לתחרות כחלק ממשלחת וירטוס ישראל בהובלתו של ראובן אסטרחן. משפחתו מבקשת להודות למאמן האישי ולכל צוות המשלחת על הליווי המקצועי והמסור לאורך הדרך.

שיתוף בפייסבוק
שיתוף בוואצאפ
שיתוף במייל

לנדא, המאובחן על הרצף האוטיסטי, ייצג את ישראל במסגרת משלחת וירטוס ישראל בענף השחייה. במהלך התחרות הוכתר לאלוף אירופה במשחה ל-100 מטר חזה ואף שבר את השיא האירופי במשחה זה. בנוסף זכה בשתי מדליות כסף במשחי 50 ו-200 מטר חזה, ובשתי מדליות ארד במשחי 50 מטר גב ו-50 מטר חתירה. ההישגים המרשימים מצטרפים להצלחה קודמת של לנדא, שבשנה שעברה הוכתר לאלוף העולם לנוער באליפות שנערכה בתאילנד, וממשיכים לבסס את מעמדו כאחד השחיינים המובילים בענף.

אלוין מתאמן בהדרכת המאמן ויטלי נביאדומסקי בקאנטרי הקהילתי בית לברון באשדוד, ויצא לתחרות כחלק ממשלחת וירטוס ישראל בהובלתו של ראובן אסטרחן. משפחתו מבקשת להודות למאמן האישי ולכל צוות המשלחת על הליווי המקצועי והמסור לאורך הדרך.

לצד הקריירה הספורטיבית, לנדא החל להעביר הרצאות שבהן הוא משתף את סיפורו האישי כספורטאי על הרצף האוטיסטי. באמצעות ההרצאות הוא מבקש להעלות את המודעות ליכולותיהם של אנשים על הרצף, להציג את החוזקות לצד האתגרים ולעודד צעירים ומשפחות שלא לוותר על חלומות.

חלומו של אלוין הוא להמשיך לייצג את ישראל בכבוד בתחרויות הבינלאומיות ולעמוד שוב על הפודיום. במקביל, הוא ואמו, ילנה לנדא, העוסקת קרוב ל-20 שנה בחינוך ובטיפול בבני נוער על הרצף האוטיסטי, פועלים לקידום המודעות לחשיבותו של הספורט ההישגי המותאם ולחיזוק ההשקעה בספורטאים בענף.
אחד האתגרים המרכזיים שעומדים בפניו הוא תנאי האימון. למרות הישגיו המרשימים, אלוין מתאמן עד היום ללא מקפצת זינוק בבריכה שבה הוא מתאמן, ולעיתים אף נדרש להתאמן בבריכות שאינן אולימפיות. כעת הוא מקווה כי יימצא המענה שיאפשר התקנת מקפצה בבריכה המקומית, שתסייע לו להתכונן בצורה מיטבית לתחרויות הבאות ולהמשיך להביא כבוד לעיר אשדוד ולמדינת ישראל.

Subscribe
Notify of
guest
0 תגובות
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
הצטרפו לקבוצת הוואצאפ של אשדוד 10:
כבר הורדתם את האפליקציה של אשדוד10?

הורדה לאנדרואיד:

[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
דילוג לתוכן