“אין גבול למה שאפשר”: דרור כרמלי ועיריית אשדוד יובילו את אירוע ה־Blind Day

אשדוד נבחרה לארח ולהפיק את האירוע הארצי המרכזי לציון יום המודעות לעיוורים ולקויי ראייה; לצד דרור כרמלי ישתתף גם מנכ"ל העירייה אילן בן עדי, חובב אופניים מושבע, במסע האופניים החגיגי לאורך הטיילת

שיתוף בפייסבוק
שיתוף בוואצאפ
שיתוף במייל

ביום שישי, 5 ביוני, יתקיים בחוף הקשתות באשדוד אירוע ה־Blind Day המרכזי והארצי של ישראל, לקראת יום המודעות לעיוורים ולקויי ראייה המצוין מדי שנה ב־6 ביוני. עיריית אשדוד נבחרה להוביל את האירוע הארצי ולהפיק אותו במלואו, בשיתוף בית חינוך עיוורים ושותפים נוספים. מדובר בהפנינג רחב היקף שיארח משתתפים מכל רחבי הארץ במטרה לקדם מודעות, נגישות ושילוב חברתי של אנשים עם עיוורון ולקויות ראייה בקהילה. האירוע יכלול מופעים, מתחמי חוויה, פעילויות הסברה, סדנאות והתנסויות מיוחדות לצד מסע אופניים חגיגי לאורך טיילת החוף.

אחד המשתתפים הבולטים באירוע יהיה דרור כרמלי מאשדוד, המתמודד עם עיוורון מתקדם ומהווה מקור השראה לרבים. כרמלי מוכר בזכות הישגיו הספורטיביים המרשימים, לאחר שהשתתף בתחרויות טריאתלון והשלים את תחרות איש הברזל – מהאתגרים הספורטיביים הקשים בעולם.מעבר לפעילותו הספורטיבית, כרמלי משמש כיועץ ראש עיריית אשדוד לענייני נגישות עבור אנשים עם עיוורון ולקויות ראייה ושמיעה, ופועל במשך שנים לקידום נגישות, שוויון הזדמנויות והגברת המודעות לצורכי אנשים עם מוגבלויות.

לצדו של כרמלי ישתתף גם מנכ"ל עיריית אשדוד, אילן בן עדי, חובב אופניים מושבע, שייקח חלק במסע האופניים המיוחד. השתתפותו מבטאת את המחויבות העירונית לקידום ערכי הנגישות, השילוב וההכלה ואת התמיכה של הנהלת העיר באירוע ובמסריו. מארגני האירוע מציינים כי לצד כרמלי ובן עדי ישתתפו דמויות נוספות מעולמות הספורט, החברה והקהילה, כאשר המטרה היא להאיר את יכולותיהם, הישגיהם ותרומתם של אנשים עם מוגבלויות לחברה הישראלית.

במהלך שבוע המודעות יתקיימו גם פעילויות הסברה בבתי הספר ברחבי העיר, שיועברו על ידי אנשים עם עיוורון ולקויות ראייה, במטרה לחשוף את הדור הצעיר לעולמם, לאתגרים עמם הם מתמודדים ולחשיבות הנגישות וההכלה. כרמלי, שהפך לסמל של נחישות והתמודדות מעוררת השראה, ממשיך להעביר מסר ברור: כוח רצון, התמדה ואמונה יכולים לפרוץ כל גבול, גם כאשר הדרך רצופה באתגרים. מארגני ה־Blind Day מדגישים כי מדובר באחד מאירועי המודעות המשמעותיים ביותר שייערכו השנה בישראל, מתוך רצון לחבר בין הציבור הרחב לבין קהילת העיוורים ולקויי הראייה באמצעות ספורט, מוזיקה, מפגש אנושי וחוויה מעצימה לכל המשפחה.

Subscribe
Notify of
guest
0 תגובות
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
הצטרפו לקבוצת הוואצאפ של אשדוד 10:
כבר הורדתם את האפליקציה של אשדוד10?

הורדה לאנדרואיד:

[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
[ajax_load_more container_type="div" post_type="post" offset="1" destroy_after="10"]
דילוג לתוכן