ashdod10 logo

ירון בן שבת "נשיב את אמון הלקוחות באיכות הבשר שלנו"

"האמון של הלקוחות שלנו זה הדבר שהכי חשוב לנו ונעשה כל דבר כדי להשיב אותו בהקדם", כך אמר השבוע ירון בן שבת, מבעלי האיטליז המצליח באשדוד על רקע הסרת תעודת הכשרות מבית העסק לאחר גילוי בשר שלא עבר הליך כשרות במתקן קירור שבבעלותו. בן שבת שהכחיש כל קשר לבשר שנמצא, החליט לבדוק את העניין באופן יסודי, לרבות בסיוע אנשי מקצוע מתחום החקירות, זאת על מנת להבין נוצרה פרצה שהובילה להכנסת בשר כבש שלא היה שייך לו - למכולה.
יוסי אסולין | רביעי, 30 אפריל 2014 17:48

בקרוב יפתח מתקן קירור חדש קבוע עם מצלמות אבטחה וישנה את דרכי הפיקוח על המקום


בימים אלה פועל בן שבת להכשיר מתקן קירור חדש וקבוע שלא במכולה, הוא מתכוון להתקין במקום מצלמות אבטחה ולפקח באופן אישי על כל כניסה ויציאה מהמקום. בסביבתו סיפרו כי הוא מתייחס במלוא הרצינות למקרה, השיב לכל שאלה שנשאל לגבי האירוע לרשויות הבודקות, לו עצמו יש הערכות והשערות כיצד התרחש האירוע, אולם הוא לא ממהר לקפוץ למסקנות עד אשר ימצה עד תום את הבדיקה. בסביבתו של בן שבת ציינו כי בקרב הרשויות שבדקו את הפרשה, השתכנעו שלא מדובר במקרה בו בוצעה הכנסת בשר שאינו כשר באופן מכוון על ידי, אלא ככל הנראה אחרים ניצלו חוסר פיקוח על המקום. "מה שהכי כאב לו", אמר אחד מחבריו, "שניסו לתאר אותו כאדם שבורח מאחריות, אדם שניסה להתחמק מלתת תשובות. ההפך הוא הנכון. מראה הבשר הזר במכולה הכה אותו בתדהמה, הוא התייצב במקום מי שהתבקש ומאז רק פועל לתקן את העוול שהתרחש. "האמת היא נר לרגליו, גם אחרי מה שקרה, הוא לא מסתיר מאיש את האמת ופועל, במקביל לעסק, מול כל מי שניתן, לפתור את העניין בהקדם".

בשיחות סגורות, אמר השבוע בן שבת כי המקרה המצער פגע בעסק של המשפחה אופן מינורי יחסית, זאת לאור הקשר החזק שיש למקום עם קהל הלקוחות מאשדוד והסביבה שממשיכים להגיע ולפקוד את המקום. עם זאת, הודה כי התחושה שמלווה אותו בימים האחרונים היא מאוד קשה. לדבריו, איכות המצוינת המוצרים שלו והידיעה של הלקוחות כי הם רוכשים הכי טרי וטוב שיש – זה הדבר שהפך את האיטליז למצליח בעיר. במקביל החל בן שבת לנהל מגעים ראשונים מול הרבנות כדי להתחיל בתהליך החזרת תעודת הכשרות והביע תקווה כי הנושא יוסדר במהרה.